Post by pilomanecin on Feb 12, 2022 11:52:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bottle Flip 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bottle Flip 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code generator primogems ▞▞▞
▞▞▞ Bottle Flip 3D 2022 version ▞▞▞
Το βαθμολόγησα με τέσσερα αστέρια γιατί μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά είμαι λίγο τρελός που πρέπει να φτάσεις στο επίπεδο 15 για να βγεις έξω
Λοιπόν, αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό, αλλά υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: τα επίπεδα είναι τα ίδια.πραγματοποιούνται ξανά και ξανά. επίσης γιατί πρέπει να είσαι VIP για να πάρεις φανταχτερά μπουκάλια; δεν έχουν ΟΛΟΙ λεφτά! ίσως μπορείτε απλά να το αλλάξετε, χρειάζεται να παίξετε ένα σκληρό επίπεδο για να το παίξετε. αλλά όχι, πρέπει να χρησιμοποιήσετε χρήματα μην είστε άπληστοι! και ίσως μπορείτε απλώς να αφαιρέσετε διαφημίσεις χωρίς να πληρώσετε... αλλά πάνω από όλα είναι ένα καλό παιχνίδι
Είναι διασκεδαστικό αλλά έχει μερικά προβλήματα όταν κάνω κλικ στο βίντεο για να έχω μια δεύτερη ευκαιρία μερικές φορές δεν λειτουργεί και με επανεκκινεί. Επίσης μερικές φορές όταν κερδίζω ένα επίπεδο δεν μου δίνει κέρματα
παιδια θελετε να σας πω πως να χακαρετε το παιχνιδι? εαν θελετε βαλτε ενα 👍 και αυριο θα σας πω πος θα το κανετε ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!🤘✌👌
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και όλα, αλλά όταν πρόκειται για διαφημίσεις, μερικές δεν μπορώ να παραλείψω κάποιες, μπορώ να παραλείψω και επίσης μου αρέσει όταν είναι δύσκολο, είναι ένα είδος πρόκλησης για μένα.
Αυτό το παιχνίδι είναι καθυστερημένο για κάποιους άλλους, αλλά δεν είναι αργό, γι' αυτό το βαθμολόγησα ως ένα και δεν το κατεβάζω😁
Ωραιο παιχνίδι αλλά κολλάει πολυ
Το VIP είναι τόσο περιττό. Αλλά αυτό είναι ένα πολύ απλό παιχνίδι που κάνει το 2χρονο παιδί μου εξαιρετικά χαρούμενο. Οπότε το αντιμετωπίζω.
αν είστε έστω και λίγο καλοί σε αυτό το παιχνίδι, θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο παρακολουθώντας διαφημίσεις 30 δευτερολέπτων παρά παίζοντας πραγματικά. κάθε 2 ή 3 επίπεδα υπάρχει μια διαφήμιση και τα επίπεδα ολοκληρώνονται κυριολεκτικά σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα.
Bottle Flip 3D Vabaajamängud twm
Πληρωμή για καμία προσθήκη και εξακολουθούν να υπάρχουν προσθήκες, μην κάνετε τον κόπο να κατεβάσετε παιδιά. Δεν υπάρχει επιλογή για επιστροφή χρημάτων, ξέρουν τι κάνουν.
Ωραίο παιχνίδι περνάμε τη βαρετή μας ώρα με αυτό μου αρέσει και επίσης κατεβάζετε αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι (Bottle Flip 3D) ή υπάρχουν επίπεδα unic για να διασκεδάσετε και να απολαύσετε.🌹 Σας ευχαριστούμε 😊
Δεν μπορώ να το κατεβάσω γι'αυτό βάζω ένα αστέρι 🌟
Αν δεν έχετε τίποτα να κάνετε παρά να παρακολουθείτε διαφημίσεις αντί να παίζετε, βιαστείτε και αποκτήστε αυτό το παιχνίδι! Μπόνους, μεταξύ των επιπέδων θα παρακολουθήσετε δύο διαφημίσεις αντί για μία. Το 100/100 θα συνιστούσε αν ψάχνετε για έναν λόγο για να θυμώσετε, αν δεν έχετε κανένα λόγο.
είναι καλό παιχνίδι
Καλό παιχνίδι καλή έννοια όχι πολλές διαφημίσεις (ακόμα πολύ όμως) πολύ διασκεδαστικό... Έπρεπε να το απεγκαταστήσω γιατί τα τηλέφωνα android δεν έχουν αρκετό χώρο😅
Bottle Flip 3D Gelegenheitsspiele toda
Σήμερα προσπαθούσα να μπω σε αυτήν την εφαρμογή και μόλις έδειξε 3 λογότυπα και μετά έδειξε μόνο την ταπετσαρία μου και είπε ότι το γύρισμα του μπουκαλιού σταμάτησε αφού είπε ότι το σύστημα διαδικασίας δεν ανταποκρίνεται και πάτησα ok και στα δύο και μετά επανεκκίνησα tablet αφού το απεγκαταστήσω δεν θα κάνω ποτέ ξανά λήψη αυτής της εφαρμογής
Λήψη Bottle Flip 3D - Running Jump - Τελευταία Έκδοση 2.5 Για Android Από Kossan Apps - αλλάξτε το flip flip για να μεταβείτε κατά μήκος του μονοπατιού.
σε πολλές διαφημίσεις λένε ότι αφού πεθάνεις μπορείς να ξεκινήσεις από την αρχή ή να ξεκινήσεις από εκεί που είσαι απλά βλέπεις μια διαφήμιση αλλά αν δεν πατήσεις διαφήμιση εξακολουθείς να παίρνεις μια διαφήμιση αυτή θα της έδινα τρία αστέρια αλλά σε πολλές διαφημίσεις
σκέτικα ωραίο
Αυτό είναι τόσο εκνευριστικό! Κάθε φορά που ανοίγω αυτήν την εφαρμογή, δεν μπορούσα να βγω από αυτήν. Επιλέγω μια διαφήμιση και έρχεται το play store. Η επανεγκατάσταση και η απεγκατάσταση είναι βαρετή! Θα σου δώσω 5 🌟 αν το διορθώσεις.
Death Park 2: ตัวตลกสยองขวัญ ผจญภัย rix
Τέλειο !! δεν έχω λόγια 😘
USAMS Mini Fan Lightning Port ( iphone 5 /5s/6/6s ) Black ... Wozinsky bicycle holder bicycle water bottle cage black. Η επαρκής ενυδάτωση είναι το μυστικό
Πολύ ωραιο
Ειναι πολυ ωραιο
Το τραπέζι τυχερών παιχνιδιών μου δίνει κάθε 15 δευτερόλεπτα και κάθε φορά που πεθάνω κάποιος το παιχνίδι είναι τρομερό, είναι ένα επαίνους που οι άνθρωποι λένε ότι είναι επίσης, αλλά έχω δει σχετικά με τη δημοσίευση που λέει ότι είναι τρομερό να μην το αγοράσεις αν αγοράσεις ένα έξυπνο, κανείς δεν θέλει αυτό το παιχνίδι είναι τρομερό κάθε φορά που παίζω είναι πολύ χοντρό κώλο, αλλά 2 λεπτά και κάθε φορά που το κάνω κλικ λέει ότι έκανα κλικ στο παιχνίδι Betty boop me στο κατάστημα εφαρμογών μην αγοράζετε το... παιχνίδι
βαρετοο
Καλό! Πολύ καλό!
Πολύ ωραίο το παιχνίδι
Θα μπορούσα να ξεπεράσω το δεύτερο επίπεδο επειδή το μπουκάλι περνούσε σταδιακά σε όλες τις πλατφόρμες. Δεν λειτούργησε καν αν το απεγκαταστήσω και το εγκαταστήσω ξανά.
Εξαιρετικά δυσάρεστο, έφτασα στο επίπεδο 400 και πήρα 50 πολύτιμους λίθους αφού έφτασα
Είναι τέλειο έχει τα πάντα
Bottle Flip 3D Gelegenheitsspiele toda
υπάρχουν διαφημίσεις μετά από κάθε επίπεδο. αυτό είναι χάλια
Ειναι ωρεο σαν παιχνιδι αξιζει να το κατεβασετε απλα εχει πολλες διαθιμισεις
Καλό !!!!!!
Πολύ εύκολο (Είναι δύσκολο να χάσεις ακόμα και επίτηδες) και δεν αναποδογυρίζεις πραγματικά το μπουκάλι (αυτό μοιάζει περισσότερο με ένα παιχνίδι Tap to Jump). Επίσης καταλαμβάνει πολύ χώρο για ένα απλό παιχνίδι για κινητά.
το παιχνιδι ειναι μια μουφα και λιγα λεω
το παιχνίδι είναι εντάξει και είναι αυτό που περιμένεις. αλλά πάρα πολλές και ενοχλητικές διαφημίσεις. δεν μπορείτε να παραλείψετε πολλά από αυτά και να πάτε αμέσως στο playstore αν προσπαθήσετε να τα παραλείψετε.
όπως ο μηχανικός παιχνιδιών, αλλά οι υπερβολικά παρεμβατικές διαφημίσεις και οι πάρα πολλές διαφημίσεις το καθιστούν αδύνατον να παίξει
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό. ΑΛΛΑ οι μόνοι λόγοι για τους οποίους δεν δίνω αυτό το 5 αστέρια είναι επειδή το 1. Είναι πολύ αργό. 2. Εάν προσγειωθείτε σε μια άκρη του μεγάλου σκούρου καφέ τραπεζιού, απλώς περάστε από αυτό. 3. Μερικές φορές ο ανεμιστήρας σας εκτοξεύει όταν είστε από πίσω. Και 4. Είναι γεμάτο προσθήκες. Μετά από 2 προσπάθειες σας δίνει μια προσθήκη και το thar είναι μια προσθήκη στο κάτω μέρος της οθόνης ενώ παίζετε.
Bottle Flip 3D Ajanviete mgvd
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά υπάρχουν πάρα πολλές προσθήκες. Όπως κάθε φορά που χάνω έρχεται μια προσθήκη. Σαν έλα, δεν είναι ότι ο κόσμος θα τελειώσει
ΜΙΣΩ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ, διαφορετικά αυτό το παιχνίδι είναι καλό και μην πέφτεις στις διαφημίσεις που σε κάνουν σχεδόν να είσαι, Πιστέψτε με, αυτά είναι σφάλματα που μπορούν να μετατραπούν σε αναρριχητικά φυτά στο minecraft σας (αν έχετε minecraft)!
5 αστέρια δεν αξίζεις!
Flipping Fun στο σπίτι σας Πρέπει να γυρίσετε ένα πλαστικό μπουκάλι στο συναρπαστικό arcade παιχνίδι Bottle Flip 3D! Κάντε το μπουκάλι να πηδήξει ή ακόμα και να το διπλώσετε. Πως? Απλώς αγγίξτε την οθόνη την κατάλληλη στιγμή και πηδήξτε! Εξερευνήστε διαφορετικά δωμάτια, πηδήξτε σε όλα τα είδη των αντικειμένων: ράφια, τραπέζια, καρέκλες, καναπέδες, ακόμη και υπογούφερ! Εκπαιδεύστε την ευκινησία σας, αναπτύξτε τον συντονισμό, ελέγξτε τη δύναμη και την απόσταση του άλματος. Και το πιο σημαντικό - υπολογίστε σωστά την απόσταση γιατί εξαρτάται από το αν μπορείτε να φτάσετε
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό γιατί προκαλεί πραγματικά τον εγκέφαλό σας και ίσως μπορεί πραγματικά να σας διδάξει ένα μάθημα όπως τα βασικά του Baldis δεν διδάσκει ποτέ τίποτα. Οπότε βασικά αυτό το παιχνίδι μπορεί να ενθαρρύνει τους ανθρώπους ανάλογα με το τι βλέπουν. Έτσι μπορεί να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να προσπαθήσουν να γυρίσουν πίσω ή προσπαθήστε να κάνετε κάτι. Και τεχνικά, οι μισητές έχουν απορριφθεί επειδή μπορεί να χάνουν ή οι διαφημίσεις να αργούν πολύ ή απλά δεν τους αρέσει το παιχνίδι λόγω των σχολίων ή είναι έξαλλοι ή είναι πιπιλιστικοί ή οπαδοί σε έναν αγώνα.
Πάρα πολλές καταραμένες προσθήκες. Κάθε φορά που η κόρη μου παίζει, πρέπει να παρακάμψω τα πρόσθετα που οδηγούν στο playstore. Δεν μπορείτε να απορρίψετε την προσθήκη πριν λήξει το χρονόμετρο. Πολύ πολύ ενοχλητικό
Δεν του έβαλά πέντε γιατι δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά είναι πολύ ωραίο και προτείνω να το κατεβάσετε